zondag 2 april 2017

Vijfde petit fourtje 2017: kokos met donkere chocolade en zeezout

Het was weer een leuk fourtje om te maken, die kokos met chocolade en zeezout. Heel makkelijk en heel vlug af. 




De kraaltjes opnaaien was eigenlijk nog het leukste.



De schaal begint nu echt kleur te krijgen. Ik kijk alweer uit naar het volgende, grietjekarwietje!

6 opmerkingen:

  1. Het ziet er goed uit op de schaal. Om in te
    Bijten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het schaaltje vult zich met veel lekkere gebakjes.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. o wat leuk ...je schaal wordt al mooi
    ik wens je een fijne en creatieve week
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij is goed gelukt!

    Groetjes, Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er allemaal ovrheerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor al de fijne berichtjes.

Groetjes,
Jeanine